header img

Mandria Crasnei

Mandria Crasnei

Ca urmare a conditiilor concurentiale de piata foarte acerbe, agroprod crasna cooperativa agricola

AGRICOLA s-a văzut nevoită sa răspunda rapid nevoilor pietii prin eficientizarea capacitatii proprii de producție, extinderea gamei de produse oferita consumatorilor, precum și extinderea parcului auto necesar acoperirii unei zone cât mai largi de potențiali cienti.

Astfel începând cu luna iunie 2016, AGROPROD CRASNA COOPERATIVA AGRICOLA au fost efectuate o serie de achizitii de utilaje, care sa-i mareasca capacitatea si performanta in productia de carne de pasare.

Imbunatatirea fluxului de productie a generat in cele din urma o crestere a necesarului de pui de carne pentru Abatorizare, astfel ca unitatea s-a vazut obligata sa prospecteze noi furnizori de pui, urmand ca acestia sa fie achitati din surse de finantare suplimentare. In decursul colaborarii cu diversi furnizori (Ferme de crestere a puilor de carne) AGROPROD CRASNA s-a implicat si in achizitia de furaje de pui, in scopul sprijinirii acestora, astfel ca se constata o crestere a nevoii de finantare a activitatii proprii.

Capacitatea de abatorizare este de 24.000 pui/zi

pui de carne asigurati de catre Fermele din Grup, precum si de alti furnizori zonali, in functie de organizarea popularii fermelor si a necesarului pietei de carne de pasare.

In ceea ce priveste dotarea tehnologica, aceasta cuprinde utilaje si echipamente tehnologice moderne, incepand de la linia de manevrare pasari vii, linie de sacrificare - deplumare, eviscerare, transare pana la liniile de cantarire si etichetare automata, masini de vidat si ambalat.